Bizonyítványosztás

A vasárnapi záróvizsgával befejeződött a tanfolyam a Népszigeti Kutyaiskolában. A hét hétvége alatt az időjárás igazán kegyes volt hozzánk, de ezen a napon kompenzált: havas esőben és nyakig érő sárban áztunk-fáztunk. Szurkoltam, hogy Kuku ne a kényes énjét vegye elő, és hajlandó legyen a hideg földre is lefeküdni (helyben maradási gyakorlat).  

Bár számunkra ez csak ismétlés volt (Kuku 2009-ben már tett engedelmességi vizsgát), a büszkeség ugyanúgy elöntött: kitűnő minősítést (97 %) kapott. Íme, a bizonyíték:

Akármilyen meghatottan forgattam a kezemben a papírt, a legnagyobb eredménnyel mégis az oklevelek kiosztása alatt szembesültem. Miközben Gabi, a foglalkozásvezető mindenkinek gratulált és beszédet mondott, a kutyák szabadon bolondozhattak egymással. Az én kiskutyám már nem a pálya széléről nézte irigykedve a játszó társait, hanem ő is vidáman, felszabadultan vett részt a búcsú buliban. És ez számomra a legfontosabb.

Gabi, Eszter, Szabi, Tibi, Két- és Négylábú Csoporttársak, köszönöm, hogy segítettetek megtanítani Kukut játszani! Kedves Olvasók, nem kell megijedni, azért Kuku se tud teljesen megváltozni: két játék között most is nagy farok lengetéssel fut egy kört az emberek között, egy simogatásért!

A történet előzményei: Vissza az iskolába!Becsöngettek!Mások tollából…

This entry was posted in Kuku. Bookmark the permalink.

2 Responses to Bizonyítványosztás

  1. Queen says:

    Gratulálunk Nektek! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *