A körberajongott „szépfiú”

Pénteken Kukuból ügyeletes sztár lett! Délelőtt Bruzák Noémi, az MTI fotósa illetve Cooper, Joya és Queen társaságában álltunk kamera elé. Először a Lurdy Házban örökítettük meg a csoportos kiképzés pillanatait, majd utána azt, hogy otthoni környezetben hogyan dolgoznak az ilyen kutyusok.

A fotózás után a Westendbe kellett mennem. Ott a barátnőmmel ajándékot vásároltunk egy másik, szülinapos barátnőnknek. Ebben a bevásárlóközpontban csodálkozva fogadtak minket, még az eladók és a Karácsonyra lázasan készülő tömeg is. Miközben a barátnőmre vártam és egy prospektust lapozgattam, ketten is megkérdezték: „Ugye, vakvezető kutya?” 🙂  Érdekes, hogy a Lurdy Házban és néhány „törzshelyünkön” már fel se tűnik a jelenlétünk, itt meg szinte lépésenként megállítottak minket. Mindenki Kukut akarta simogatni, ő meg persze büszkén és peckesen jött mellettem.

Ezután egy rövid pihenés következett, este a Vörösmarty téren folytattuk a napunkat – itt történt a Westendben vásárolt ajándék átadása is. Be kell vallanom, a kiskutyám népszerűbb volt, mint az ünnepelt. Bár Kuku viselte a segítőkutya-hámot,  senki se kérdezte meg, hogy meg szabad-e simogatni. Ez biztos csak a forralt bor hatása lehetett, így nem nehezteltem az emberekre. Természetesen Kuku se, ő örömmel fürdött a népszerűségben. 🙂

Csak akkor vette észre, hogy milyen fáradt, amikor hazaértünk: rögtön kidőlt, és másnap 10 óráig aludt. Reggel láttam rajta, hogy lelkiekben már készült a soron következő, izgalmas programra. De ki kellett ábrándítanom, az álomnak vége: visszatértünk a „szürke” hétköznapokba… 

Kuku a lányok, Queen és Joya között (Fotó: Bruzák Noémi, MTI)

    

   Kuku jelzi a telefon csörgését (Fotó: Bruzák Noémi, MTI)

Kuku jelzi, hogy csengetnek (Fotó: Bruzák Noémi, MTI)

A csapat: Cooper, Kuku, Queen, Joya (Fotó: Bruzák Noémi, MTI)

This entry was posted in Kuku. Bookmark the permalink.

6 Responses to A körberajongott „szépfiú”

  1. sga says:

    Annyira édes ahogy kiKUKUcskál az ajtón:)

  2. ebszerelem says:

    Igen, az tipikus, hogy a konyha közepén elfeküdve kuktáskodik, ha vki főz:) Anélkül senki nem tehet egy lépést sem, hogy ne venné észre, hogy ő is ott van, a szegény éhes kutya (hiába előtte 5 perccel kapott vacsorát, ő az éhenhalás szélén áll).

  3. Queen says:

    Kuku minden szuka álma!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *